Prosessiteollisuuteen ja työmaille suunniteltu PSK 6803 koulutus nyt saatavilla Alertumilta

Uusi PSK 6803 työturvallisuuden peruskoulutus standardi on julkaistu kesäkuussa 2024. Nyt teollisuuden tuotantolaitoksille ja työmaille kohdennettu auditoitu ja standardin mukainen verkkokurssi on saatavilla Alertumilta. Verkkokurssin auditoinnin on tehnyt maailman johtava luokituslaitos ja kansainvälisen riskienhallinnan asiantuntijan DNV lokakuussa 2024. Standardin määrittämä yhtenäinen kurssisisältö ja oppimistavoitteet yhdenmukaistavat prosessiteollisuuden työturvallisuuskoulutusta ja vastaavat näin ollen teollisuuden työympäristössä havaittuun korkean turvallisuusosaamisen tarpeeseen.

Mikä on PSK 6803 Työturvallisuuskoulutus?

PSK 6003 Työturvallisuuden peruskoulutus tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden perehtyä työturvallisuuden keskeisiin teemoihin teollisuuden työympäristössä, jossa on tunnistettu korkean turvallisuusosaamisen tarve. Kurssisisältö on suunnattu erityisesti prosessiteollisuuteen ja työmaille. Verkkokurssin tärkein tavoite on yhdenmukaistaa teollisuuden yleistä työturvallisuuskoulutusta määrittäen yhtenäisen tietosisällön sekä standardoidut vaatimukset. Päämääränä on edistää työntekijöiden terveyttä, ennaltaehkäistä onnettomuuksia sekä tapaturmia.

PSK 6803 -standardin mukainen koulutus yhdenmukaistaa teollisuuden yleistä työturvallisuuskoulutusta

Koulutuksemme on kehitetty PSK 6803 -standardin mukaisesti ja auditoitu maailman johtavan luokituslaitoksen ja kansainvälisen riskienhallinnan asiantuntijan DNV toimesta lokakuussa 2024. Koulutuksen voi suorittaa joustavasti täysin omaan tahtiin sijainnista riippumatta. Peruskoulutus sisältää työturvallisuuden perustiedot, jotka kaikkien teollisuuden tuotantolaitoksella tai työmaalla työskentelevien tulisi hallita. Koulutuksen tavoite on varmistaa, että alalla toimivat työntekijät tuntevat työturvallisuuden perusperiaatteet ja osaavat soveltaa niitä käytännön työssä.

Teollisuuden työympäristössä on tunnistettu korkean turvallisuusosaamisen tarve, johon PSK 6080 Työturvallisuuskoulutus netissä vastaa

Verkkokoulutus tarjoaa kattavasti tietoa teollisuuden erityistarpeista ja syventyy erityisesti prosessiteollisuuteen. Alalla toimiva henkilö saa PSK 6803 työturvallisuuskoulutuksesta itselleen parempaa vastinetta, sillä koulutuksessa käsitellään mm. prosessiturvallisuutta, ATEX räjähdysvaarallisten tilojen turvallisuusvaatimuksia, energiasta erottamista sekä suljetun ja ahtaan tilan töitä. Näitä aihealueita ei muissa turvallisuuskoulutuksissa käydä läpi yhtä syvällisesti.

Koulutus tähtää myös työtapaturmien vähentämiseen sekä turvallisen työkulttuurin edistämiseen. Tärkeää on, että osallistujat ymmärtävät työssä tehtävien toimenpiteiden syy-seuraussuhteet, omat vastuunsa ja velvollisuutensa työturvallisuudessa sekä osaavat toimia oikein hätätilanteissa.

Tutustu kurssisisältöön tarkemmin täältä: PSK 6803 Työturvallisuuden peruskoulutus verkkokurssi>>

Laita koulutukset kerralla kuntoon koko porukalle – ota yhteyttä!

Nyt on oikea aika panostaa työturvallisuuteen. Tarjoamme PSK 6803 Työturvallisuuden peruskoulutusta myös verkkokurssipaketteina, vaikka koko työporukallesi. Ota meihin yhteyttä ja kysy lisää!

Tutustu ja aloita PSK 6803 peruskoulutus heti tilauksesta